\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 62729 Re: Probleempje eigenlijk snap ik het nog steeds niet... want wij hadden deze regels gekregen: -cos(x) = cos (x+p) en cos(x) = sin (x + 1/2p) m. Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 21 juni 2010 Antwoord Manon, Dan gebruiken we deze:-cos(x+1/6p)=cos(7/6p+x)=sin(10/6p+x)= sin(2p+x-1/3p)=sin(x-1/3p). kn maandag 21 juni 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
eigenlijk snap ik het nog steeds niet... want wij hadden deze regels gekregen: -cos(x) = cos (x+p) en cos(x) = sin (x + 1/2p) m. Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 21 juni 2010
m. Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 21 juni 2010
Manon, Dan gebruiken we deze:-cos(x+1/6p)=cos(7/6p+x)=sin(10/6p+x)= sin(2p+x-1/3p)=sin(x-1/3p). kn maandag 21 juni 2010
kn maandag 21 juni 2010
©2001-2024 WisFaq