Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 62220 

Re: Wortels van breuken in standaardvorm

Bedankt voor het antwoord :)
Toch zou ik nog graag willen weten waarom U bij de laatste stap keer 2 doet.
1/23 = 1/8 snap ik.
Maar waarom keer 2?
Alvast bedankt!

Kris
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 april 2010

Antwoord

Is (√2)3 niet gelijk aan 2√2 dan? Ik denk 't wel!
(√2)3=√2·√2·√2=2√2

WvR
zaterdag 17 april 2010

©2001-2024 WisFaq