\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60881 Re: Re: Re: Limieten etc Bedankt voor uw antwoord, er staan helaas veel fouten in de boeken (thuisstudie NHA) dus het zou heel goed kunnen dat het x4 moet zijn ipv x2Klopt deze benadering: Lim x-0 sin3x/x = 3(sinx)/x = (sinx/x=1) dus 3.1 = 3? Hans K Iets anders - donderdag 26 november 2009 Antwoord Hans,Het antwoord is goed, maar de methode is fout.H et kan aldus:(sin3x)/x=3(sin3x)/3x=3(siny)/y en lim (siny)/y =1 voor y naar 0. kn vrijdag 27 november 2009 Re: Re: Re: Re: Limieten etc ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor uw antwoord, er staan helaas veel fouten in de boeken (thuisstudie NHA) dus het zou heel goed kunnen dat het x4 moet zijn ipv x2Klopt deze benadering: Lim x-0 sin3x/x = 3(sinx)/x = (sinx/x=1) dus 3.1 = 3? Hans K Iets anders - donderdag 26 november 2009
Hans K Iets anders - donderdag 26 november 2009
Hans,Het antwoord is goed, maar de methode is fout.H et kan aldus:(sin3x)/x=3(sin3x)/3x=3(siny)/y en lim (siny)/y =1 voor y naar 0. kn vrijdag 27 november 2009
kn vrijdag 27 november 2009
©2001-2024 WisFaq