\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60824 Re: Laurentreeks van een functie bedankt voor uw antwoord.Mag ik 1/z+1 schrijven als zijnde: å¥0-zn ?dankgrt AA Student universiteit - dinsdag 24 november 2009 Antwoord Dat mag, maar bij dit vraagstuk moet je de Taylorreeks rond z=1 hebben, dus moet je machten van (z-1) hebben. Schrijf z+1 = 2+(z-1); dan krijg je 1/(z+1) = 1/2*1/(1+(z-1)/2). kphart woensdag 25 november 2009 Re: Re: Laurentreeks van een functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bedankt voor uw antwoord.Mag ik 1/z+1 schrijven als zijnde: å¥0-zn ?dankgrt AA Student universiteit - dinsdag 24 november 2009
AA Student universiteit - dinsdag 24 november 2009
Dat mag, maar bij dit vraagstuk moet je de Taylorreeks rond z=1 hebben, dus moet je machten van (z-1) hebben. Schrijf z+1 = 2+(z-1); dan krijg je 1/(z+1) = 1/2*1/(1+(z-1)/2). kphart woensdag 25 november 2009
kphart woensdag 25 november 2009
©2001-2024 WisFaq