\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60646 Re: Snijpunten berekenen gebroken lineaire functie Ja ik bedoel de snijpunten met de x en y as. Hoe doe je dat? Daisy Student hbo - maandag 2 november 2009 Antwoord Snijpunt x-as: maak/kies/stel y = 0 Snijpunt y-as: maak/kies/stel x = 0 MBL maandag 2 november 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja ik bedoel de snijpunten met de x en y as. Hoe doe je dat? Daisy Student hbo - maandag 2 november 2009
Daisy Student hbo - maandag 2 november 2009
Snijpunt x-as: maak/kies/stel y = 0 Snijpunt y-as: maak/kies/stel x = 0 MBL maandag 2 november 2009
MBL maandag 2 november 2009
©2001-2024 WisFaq