\require{AMSmath} Vergelijking 2y'-y=2 y(0)=2 y(h)=D·e1/2 yp=2 hieruit volgt 2=D+2 D=0 Ya=2+0·e1/2 is dit correct? Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009 Antwoord Beste Ivo, Kijk je yp nog eens na, je maakt er een tekenfout. mvg, Tom td woensdag 30 september 2009 Re: Vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2y'-y=2 y(0)=2 y(h)=D·e1/2 yp=2 hieruit volgt 2=D+2 D=0 Ya=2+0·e1/2 is dit correct? Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Ivo Student hbo - woensdag 30 september 2009
Beste Ivo, Kijk je yp nog eens na, je maakt er een tekenfout. mvg, Tom td woensdag 30 september 2009
td woensdag 30 september 2009
©2001-2024 WisFaq