\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60253 Re: Meetkundige rijen Inderdaad, het moet zijn t7=149299.2 en t3=72000 dus 14299.2/72000= 2.0736 brengt het volgende r4=2.0376 r=1,2 maar hoe kom ik aan deze 1,2? karim Student hbo - zondag 27 september 2009 Antwoord Zoals gezegd: uit r4 = 2,0376 volgt r = 2,03761/4 (ook wel bekend als de vierdemachtswortel uit 2,0376) Pak dus een rekenmachine en tik dit in! MBL zondag 27 september 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Inderdaad, het moet zijn t7=149299.2 en t3=72000 dus 14299.2/72000= 2.0736 brengt het volgende r4=2.0376 r=1,2 maar hoe kom ik aan deze 1,2? karim Student hbo - zondag 27 september 2009
karim Student hbo - zondag 27 september 2009
Zoals gezegd: uit r4 = 2,0376 volgt r = 2,03761/4 (ook wel bekend als de vierdemachtswortel uit 2,0376) Pak dus een rekenmachine en tik dit in! MBL zondag 27 september 2009
MBL zondag 27 september 2009
©2001-2024 WisFaq