\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60190 Re: Exponenten `wegwerken` Ik heb het nodig om een functie an in programmeertaal Java te doen. Daarvoor moet het op een of andere manier omgeschreven worden. Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 september 2009 Antwoord Pseudo code is hier het handigst,dan heeft iemand met een andere programmeertaal er ook nog wat aan.function macht(a,n) r=1 for i=1 to n: r=a*r return rAls n niet al te groot is werkt dit redelijk.Als n groot wordt moet er wat slimmers worden bedacht als het snel moet. hk donderdag 17 september 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb het nodig om een functie an in programmeertaal Java te doen. Daarvoor moet het op een of andere manier omgeschreven worden. Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 september 2009
Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 september 2009
Pseudo code is hier het handigst,dan heeft iemand met een andere programmeertaal er ook nog wat aan.function macht(a,n) r=1 for i=1 to n: r=a*r return rAls n niet al te groot is werkt dit redelijk.Als n groot wordt moet er wat slimmers worden bedacht als het snel moet. hk donderdag 17 september 2009
function macht(a,n) r=1 for i=1 to n: r=a*r return r
hk donderdag 17 september 2009
©2001-2025 WisFaq