\require{AMSmath} Exponenten `wegwerken` Hoi,Hoe kun je de exponent in an wegwerken zoals hier:a3 = a·a·a ofa5 = a·a·a·a·aAls je an hebt, hoe gaat dat dan? Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 september 2009 Antwoord Ik weet niet of je er iets aan hebt:$a^n = \underbrace {a \cdot a \cdot a \cdot ...}_{n\,\,keer}$Maar misschien kan je ons 's vertellen wat je er precies mee wil of waar je 't voor nodig hebt? WvR donderdag 17 september 2009 Re: Exponenten `wegwerken` ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Hoe kun je de exponent in an wegwerken zoals hier:a3 = a·a·a ofa5 = a·a·a·a·aAls je an hebt, hoe gaat dat dan? Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 september 2009
Ron Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 17 september 2009
Ik weet niet of je er iets aan hebt:$a^n = \underbrace {a \cdot a \cdot a \cdot ...}_{n\,\,keer}$Maar misschien kan je ons 's vertellen wat je er precies mee wil of waar je 't voor nodig hebt? WvR donderdag 17 september 2009
WvR donderdag 17 september 2009
©2001-2024 WisFaq