\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59748 Re: Fibonacci Beste Eileen Schrijf de opeenvolgende Fibonaccigetallen als volgt: F(1) = F(3) - F(2) F(2) = F(4) - F(3) F(3) = F(5) - F(4) .... F(n-1)=F(n+1) - F(n) F(n) = F(n+2) - F(n+1) Het is nu een kwestie van links en rechts optellen. Er valt vanalles weg, je houdt een korte formule over. mvg, Jos Jos Iets anders - maandag 29 juni 2009 Antwoord Beste Jos, Bedankt voor je toevoeging. Zie ook Bewijzen van formules van kalender. mvg, Tom td dinsdag 30 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Eileen Schrijf de opeenvolgende Fibonaccigetallen als volgt: F(1) = F(3) - F(2) F(2) = F(4) - F(3) F(3) = F(5) - F(4) .... F(n-1)=F(n+1) - F(n) F(n) = F(n+2) - F(n+1) Het is nu een kwestie van links en rechts optellen. Er valt vanalles weg, je houdt een korte formule over. mvg, Jos Jos Iets anders - maandag 29 juni 2009
Jos Iets anders - maandag 29 juni 2009
Beste Jos, Bedankt voor je toevoeging. Zie ook Bewijzen van formules van kalender. mvg, Tom td dinsdag 30 juni 2009
td dinsdag 30 juni 2009
©2001-2024 WisFaq