\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59737 Re: Re: Re: Voor welke waarde van p heeft de afgeleide0 geen oplossing a=3 b=2p c=6 klopt dat? Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 juni 2009 Antwoord Beste Tess, Dat klopt, dus: D = b2-4ac = 4p2-4.18 Dit moet negatief zijn, dus: 4p2-4.18 0 p2-18 0 p2 18 Dus p? mvg, Tom td vrijdag 26 juni 2009 Re: Re: Re: Re: Voor welke waarde van p heeft de afgeleide0 geen oplossing ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
a=3 b=2p c=6 klopt dat? Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 juni 2009
Tess Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 26 juni 2009
Beste Tess, Dat klopt, dus: D = b2-4ac = 4p2-4.18 Dit moet negatief zijn, dus: 4p2-4.18 0 p2-18 0 p2 18 Dus p? mvg, Tom td vrijdag 26 juni 2009
td vrijdag 26 juni 2009
©2001-2024 WisFaq