\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59644 Re: Breuken Sorry, ik bedoel dan (2000/a)x40=(a/2)x2,5 Anne v Student hbo - maandag 15 juni 2009 Antwoord Dan staat er dus 80000/a = 2,5a/2 en de aanpak verandert verder helemaal niet. 2,5a2 = 160000 enz. MBL maandag 15 juni 2009 Re: Re: Breuken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry, ik bedoel dan (2000/a)x40=(a/2)x2,5 Anne v Student hbo - maandag 15 juni 2009
Anne v Student hbo - maandag 15 juni 2009
Dan staat er dus 80000/a = 2,5a/2 en de aanpak verandert verder helemaal niet. 2,5a2 = 160000 enz. MBL maandag 15 juni 2009
MBL maandag 15 juni 2009
©2001-2024 WisFaq