\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59625 Re: Formule voor Maximum Sorry ik kom er nog niet uit.. Kunt u mij helemaal helpen? Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juni 2009 Antwoord De vergelijking sin(a) = cos(a) leidt na deling aan beide kanten door cos(a) tot tan(a) = 1 en dat levert (toch) een hoek van 45° op?! MBL zondag 14 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry ik kom er nog niet uit.. Kunt u mij helemaal helpen? Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juni 2009
Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 juni 2009
De vergelijking sin(a) = cos(a) leidt na deling aan beide kanten door cos(a) tot tan(a) = 1 en dat levert (toch) een hoek van 45° op?! MBL zondag 14 juni 2009
MBL zondag 14 juni 2009
©2001-2024 WisFaq