\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 25289 Re: Afleiding formule inhoud afgeknotte kegel 1/3pR2H-1/3pr2(H-h)=1/3p(R2H-r2H+r2h)= Waar blijft bij deze stap het - teken van r2(H-h) als je het uitwerkt. hier komt namelijk bij mij r2H-r2h uit en niet r2H+r2h Bas Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 juni 2009 Antwoord a-(b-c)=a-b+c, toch? hk maandag 1 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1/3pR2H-1/3pr2(H-h)=1/3p(R2H-r2H+r2h)= Waar blijft bij deze stap het - teken van r2(H-h) als je het uitwerkt. hier komt namelijk bij mij r2H-r2h uit en niet r2H+r2h Bas Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 juni 2009
1/3pR2H-1/3pr2(H-h)=1/3p(R2H-r2H+r2h)=
Waar blijft bij deze stap het - teken van r2(H-h) als je het uitwerkt. hier komt namelijk bij mij r2H-r2h uit en niet r2H+r2h
Bas Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 juni 2009
a-(b-c)=a-b+c, toch? hk maandag 1 juni 2009
hk maandag 1 juni 2009
©2001-2024 WisFaq