\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59401 Re: Re: Re: Berekening voor het aantal termen Oké, als ik het goed begrijp is er dus ook een formule om de n-term uit te rekenen in een meetkundige rij. Welke formule is dat dan precies? Hanna Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 23 mei 2009 Antwoord Beste Hanna, Normaal heb je die dan toch gezien...? Voor de rekenkundige was dat: t(n) = t(1) + (n-1).v Voor de meetkundige is dit: t(n) = t(1).rn-1 mvg, Tom td zaterdag 23 mei 2009 Re: Re: Re: Re: Berekening voor het aantal termen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Oké, als ik het goed begrijp is er dus ook een formule om de n-term uit te rekenen in een meetkundige rij. Welke formule is dat dan precies? Hanna Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 23 mei 2009
Hanna Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 23 mei 2009
Beste Hanna, Normaal heb je die dan toch gezien...? Voor de rekenkundige was dat: t(n) = t(1) + (n-1).v Voor de meetkundige is dit: t(n) = t(1).rn-1 mvg, Tom td zaterdag 23 mei 2009
td zaterdag 23 mei 2009
©2001-2025 WisFaq