\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59291 Re: Cirkel en diameter Hallo, Dus, zo simpel is dat. Ik dacht dat dat te simpel zou zijn maar het is logisch. Er komt dan : 4*2-k(-5/2)=13 8+5k/2=13 16+5k=26 5k=10 k=2 de vgl wordt dan als diameter van de gegeven Cirkel: 4x-2y=13 Hopelijk alles correct. Groeten, Rik Le Iets anders - woensdag 13 mei 2009 Antwoord Correct. MBL woensdag 13 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Dus, zo simpel is dat. Ik dacht dat dat te simpel zou zijn maar het is logisch. Er komt dan : 4*2-k(-5/2)=13 8+5k/2=13 16+5k=26 5k=10 k=2 de vgl wordt dan als diameter van de gegeven Cirkel: 4x-2y=13 Hopelijk alles correct. Groeten, Rik Le Iets anders - woensdag 13 mei 2009
Rik Le Iets anders - woensdag 13 mei 2009
Correct. MBL woensdag 13 mei 2009
MBL woensdag 13 mei 2009
©2001-2024 WisFaq