\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59160 Re: Oplossen van goniometrische vergelijkingen Hallo, Nu snap ik nog steeds niet waarom het cos(2x)(cos(2x+1)=0 moet zijn.... waarom is het +1 en niet -1?? Matthe Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 1 mei 2009 Antwoord Mattheus, Je moet goed zien wat er staat:Neem cos2x=y,dan staat er y2+y=0,en y2+y=y(y+1)=0 als y=0 of y+1=0,dus als y=-1. kn vrijdag 1 mei 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Nu snap ik nog steeds niet waarom het cos(2x)(cos(2x+1)=0 moet zijn.... waarom is het +1 en niet -1?? Matthe Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 1 mei 2009
Matthe Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 1 mei 2009
Mattheus, Je moet goed zien wat er staat:Neem cos2x=y,dan staat er y2+y=0,en y2+y=y(y+1)=0 als y=0 of y+1=0,dus als y=-1. kn vrijdag 1 mei 2009
kn vrijdag 1 mei 2009
©2001-2025 WisFaq