\require{AMSmath} Limieten etc Lim...x3 Ix - 3I/x - 3 = LIm 1 en Lim...x3 Ix - 3I/x - 3 = Lim -x + 3/x - 3 = -(x + 3)/x-3 = Lim -1 = -1 Waar zit 'm de logica?? De grafiek moet een knik krijgen bij x = 3. Verschrikkelijke stof dit. Ik kan er geen touw aan vast knopen. Zo ook met: Berken de limieten: Lim x4 x2 - 16/5x - 20 Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 20 april 2009 Antwoord Koen, x2-16=(x+4)(x-4) en 5x-20=5(x-4).Er blijft dus over (x+4)/5. De eerste limiet is onleesbaar. kn maandag 20 april 2009 Re: Limieten etc ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Lim...x3 Ix - 3I/x - 3 = LIm 1 en Lim...x3 Ix - 3I/x - 3 = Lim -x + 3/x - 3 = -(x + 3)/x-3 = Lim -1 = -1 Waar zit 'm de logica?? De grafiek moet een knik krijgen bij x = 3. Verschrikkelijke stof dit. Ik kan er geen touw aan vast knopen. Zo ook met: Berken de limieten: Lim x4 x2 - 16/5x - 20 Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 20 april 2009
Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 20 april 2009
Koen, x2-16=(x+4)(x-4) en 5x-20=5(x-4).Er blijft dus over (x+4)/5. De eerste limiet is onleesbaar. kn maandag 20 april 2009
kn maandag 20 april 2009
©2001-2024 WisFaq