\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58993 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keerpunten Wanneer weet je dan of je k = -1 moet invullen of k = 0? voor k = -1 komt er toch ook geen a = 1/6$\pi$ uit? Bedankt! Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Je zoekt een oplossing voor a tusen 0 en 1 en je kiest die k die dat voor elkaar botert. Meer is het niet. hk dinsdag 14 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wanneer weet je dan of je k = -1 moet invullen of k = 0? voor k = -1 komt er toch ook geen a = 1/6$\pi$ uit? Bedankt! Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Je zoekt een oplossing voor a tusen 0 en 1 en je kiest die k die dat voor elkaar botert. Meer is het niet. hk dinsdag 14 april 2009
hk dinsdag 14 april 2009
©2001-2024 WisFaq