\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58993 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Keerpunten Kies in 3·0-3a=-1/2p+k·2p k gelijk aan 0 en je vindt -3a=-1/2p Vanaf dat punt ben je weer waar ik ook was. Hier is het trouwens, k = 0 ..dat is toch correct? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Ja. hk dinsdag 14 april 2009 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Kies in 3·0-3a=-1/2p+k·2p k gelijk aan 0 en je vindt -3a=-1/2p Vanaf dat punt ben je weer waar ik ook was. Hier is het trouwens, k = 0 ..dat is toch correct? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Ja. hk dinsdag 14 april 2009
hk dinsdag 14 april 2009
©2001-2025 WisFaq