\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58988 Re: Re: Lengte van de grafiek afgeleide 1/x2, voor elke ln(bx) bedoel je toch? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Beste Céline, De afgeleide van ln(x) is 1/x, en voor ln(bx) met de kettingregel: (ln(bx))' = 1/(bx)ˇ(bx)' = b/(bx) = 1/x Hoe je aan 1/x2 komt snap ik niet... mvg, Tom td dinsdag 14 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
afgeleide 1/x2, voor elke ln(bx) bedoel je toch? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Beste Céline, De afgeleide van ln(x) is 1/x, en voor ln(bx) met de kettingregel: (ln(bx))' = 1/(bx)ˇ(bx)' = b/(bx) = 1/x Hoe je aan 1/x2 komt snap ik niet... mvg, Tom td dinsdag 14 april 2009
td dinsdag 14 april 2009
©2001-2024 WisFaq