\require{AMSmath} Identiteiten bewijzen hoe kan ik bewijzen dat : ( a staat voor alfa) tan a + cot a = sec a . csc a = sin /cos a+ cos a/sin a= sec a . csc a verder geraak ik niet Dank bij voorbaat Tim 2de graad ASO - dinsdag 17 februari 2009 Antwoord Beste Tim, Zet het linkerlid op gelijke noemer en vereenvoudig in de teller, schrijf het rechterlid ook om naar sinus en cosinus. mvg, Tom td dinsdag 17 februari 2009 Re: Identiteiten bewijzen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik bewijzen dat : ( a staat voor alfa) tan a + cot a = sec a . csc a = sin /cos a+ cos a/sin a= sec a . csc a verder geraak ik niet Dank bij voorbaat Tim 2de graad ASO - dinsdag 17 februari 2009
Tim 2de graad ASO - dinsdag 17 februari 2009
Beste Tim, Zet het linkerlid op gelijke noemer en vereenvoudig in de teller, schrijf het rechterlid ook om naar sinus en cosinus. mvg, Tom td dinsdag 17 februari 2009
td dinsdag 17 februari 2009
©2001-2024 WisFaq