\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58369 Re: Differentieren volges mij moet de vergelijing kloppenf(x)=x·ln3Öxf'(x)=1·ln3Öx+x·1/x1/3·1/3x-2/3ik loop vast met het vereenvoudigen ivo Student hbo - maandag 16 februari 2009 Antwoord De afgeleide van ln3Öx is niet goed ..... kettingregel gebruiken levert al op de eerste plaats op 1/(3Öx)·.......Maar misschien is het handiger om eerst de functie te vereenvoudigen en dan pas de afgeleide te nemen.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 16 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
volges mij moet de vergelijing kloppenf(x)=x·ln3Öxf'(x)=1·ln3Öx+x·1/x1/3·1/3x-2/3ik loop vast met het vereenvoudigen ivo Student hbo - maandag 16 februari 2009
ivo Student hbo - maandag 16 februari 2009
De afgeleide van ln3Öx is niet goed ..... kettingregel gebruiken levert al op de eerste plaats op 1/(3Öx)·.......Maar misschien is het handiger om eerst de functie te vereenvoudigen en dan pas de afgeleide te nemen.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 16 februari 2009
jadex maandag 16 februari 2009
©2001-2024 WisFaq