\require{AMSmath} Differentieren f(x)=x·ln3Öx f'(x)=1·ln3Ö+x·1/3Öx·1/3x-2/3 vervolgens loop ik vast ivo Student hbo - maandag 16 februari 2009 Antwoord Ik zie geen vergelijking ...... of klopt je antwoord niet ??? Je maakt het jezelf een beetje moeilijk Probeer eerst ln(3Öx) anders te schrijven (rekenregels logaritmen) Daarna de afgeleide met de productregel bepalen. Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 16 februari 2009 Re: Differentieren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=x·ln3Öx f'(x)=1·ln3Ö+x·1/3Öx·1/3x-2/3 vervolgens loop ik vast ivo Student hbo - maandag 16 februari 2009
ivo Student hbo - maandag 16 februari 2009
Ik zie geen vergelijking ...... of klopt je antwoord niet ??? Je maakt het jezelf een beetje moeilijk Probeer eerst ln(3Öx) anders te schrijven (rekenregels logaritmen) Daarna de afgeleide met de productregel bepalen. Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 16 februari 2009
jadex maandag 16 februari 2009
©2001-2024 WisFaq