\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58239 Re: Homogene oplossing van een DV Ik denk dat de volgende stap is het expliciet schrijven van Y. Alleen kom ik hierbij niet aan de uitkomst C*e^(-2t)..... Zou u nog wat willen helpen? Alvast hartelijk dank ! (ook voor het vorige antwoordt!) gr Edwin edwin Student hbo - donderdag 5 februari 2009 Antwoord Edwin, Integratie geeft:ln|Y|= -2t+C .Nu is exp(ln|x|)=|x|.Dus |Y|=exp(-2t)exp(C),waaruit jouw oplossing volgt. kn donderdag 5 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik denk dat de volgende stap is het expliciet schrijven van Y. Alleen kom ik hierbij niet aan de uitkomst C*e^(-2t)..... Zou u nog wat willen helpen? Alvast hartelijk dank ! (ook voor het vorige antwoordt!) gr Edwin edwin Student hbo - donderdag 5 februari 2009
edwin Student hbo - donderdag 5 februari 2009
Edwin, Integratie geeft:ln|Y|= -2t+C .Nu is exp(ln|x|)=|x|.Dus |Y|=exp(-2t)exp(C),waaruit jouw oplossing volgt. kn donderdag 5 februari 2009
kn donderdag 5 februari 2009
©2001-2024 WisFaq