\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Hallo, Via via kom ik uiteindelijk uit op onderstaande vergelijking. Hoe kan ik deze verder uitwerken? mvg, Martin Y / ( X - Y ) = 47 Martin Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 januari 2009 Antwoord Hallo Y = 47X - 47Y Dus 48Y = 47X LL zaterdag 24 januari 2009 Re: Vergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Via via kom ik uiteindelijk uit op onderstaande vergelijking. Hoe kan ik deze verder uitwerken? mvg, Martin Y / ( X - Y ) = 47 Martin Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 januari 2009
Martin Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 januari 2009
Hallo Y = 47X - 47Y Dus 48Y = 47X LL zaterdag 24 januari 2009
LL zaterdag 24 januari 2009
©2001-2024 WisFaq