\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57923 Re: Re: Recursieve formules De komma heb ik gevonden :). Snap niet dat ik hem niet zag, maargoed het lukt nog steeds niet.. Ik voer precies dit in: nMin = 0 U(n) = 2U(n-1)+U(n-2) U(nMin) = {3,2} Bij TBLSET: TblStart = 0 DTbl = 1 Indpnt: Auto Depend: Auto Dan toets ik enter bij U(nMin) = 3,2 en krijg ik error. Ik denk dat het probleem bij U(nMin) = {3,2} zit, maar dat weet ik ook niet zeker. Nog bedankt voor de reactie. Bram Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 januari 2009 Antwoord Ik denk dat je bij n-1 en n-2 op de verkeerde min hebt gedrukt. Je moet de aftrekmin hebben, naast de 6. De korte min is de negatief-min. MBL MBL donderdag 15 januari 2009 Re: Re: Re: Recursieve formules ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De komma heb ik gevonden :). Snap niet dat ik hem niet zag, maargoed het lukt nog steeds niet.. Ik voer precies dit in: nMin = 0 U(n) = 2U(n-1)+U(n-2) U(nMin) = {3,2} Bij TBLSET: TblStart = 0 DTbl = 1 Indpnt: Auto Depend: Auto Dan toets ik enter bij U(nMin) = 3,2 en krijg ik error. Ik denk dat het probleem bij U(nMin) = {3,2} zit, maar dat weet ik ook niet zeker. Nog bedankt voor de reactie. Bram Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 januari 2009
Bram Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 15 januari 2009
Ik denk dat je bij n-1 en n-2 op de verkeerde min hebt gedrukt. Je moet de aftrekmin hebben, naast de 6. De korte min is de negatief-min. MBL MBL donderdag 15 januari 2009
MBL donderdag 15 januari 2009
©2001-2024 WisFaq