\require{AMSmath} Bepalen van y tot de n-de, n element van N Beste wensen voor het Nieuwe Jaar! (n) Gegeven: sin y = cos2x Gevraagd: y (n) Het antwoord luidt: y'= 2 (+ of -), y = 0, n = of 2 Wat ik (nog) niet begrijp is, dat y'= 2 (+ of -) Johan Student hbo - zondag 4 januari 2009 Antwoord Er geldt dat cos(2x)=cos(-2x). Daardoor krijg je de andere oplossing. Bernhard maandag 5 januari 2009 Re: Bepalen van y tot de n-de, n element van N ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste wensen voor het Nieuwe Jaar! (n) Gegeven: sin y = cos2x Gevraagd: y (n) Het antwoord luidt: y'= 2 (+ of -), y = 0, n = of 2 Wat ik (nog) niet begrijp is, dat y'= 2 (+ of -) Johan Student hbo - zondag 4 januari 2009
Johan Student hbo - zondag 4 januari 2009
Er geldt dat cos(2x)=cos(-2x). Daardoor krijg je de andere oplossing. Bernhard maandag 5 januari 2009
Bernhard maandag 5 januari 2009
©2001-2024 WisFaq