\require{AMSmath} Samenvoegen MacLaurin reeksen Beste beantwoorder,Ik zit met het volgende probleem:sin x cos xHier moeten we de MacLaurin reeks van vindenNou weet ik datsin x = å (-1)n x2n+1 / (2n+1)!encos x = å(-1)n x2n / (2n)!Hoe voeg ik die 2 reeksen nou makkelijk samen totå (-1)n x2n+1 x2n / (2n+1)! A Student universiteit - dinsdag 23 december 2008 Antwoord dag A.Ken je de formule voor sin(2x)?Als je die nu eens toepast. succes, Anneke dinsdag 23 december 2008 Re: Samenvoegen MacLaurin reeksen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste beantwoorder,Ik zit met het volgende probleem:sin x cos xHier moeten we de MacLaurin reeks van vindenNou weet ik datsin x = å (-1)n x2n+1 / (2n+1)!encos x = å(-1)n x2n / (2n)!Hoe voeg ik die 2 reeksen nou makkelijk samen totå (-1)n x2n+1 x2n / (2n+1)! A Student universiteit - dinsdag 23 december 2008
A Student universiteit - dinsdag 23 december 2008
dag A.Ken je de formule voor sin(2x)?Als je die nu eens toepast. succes, Anneke dinsdag 23 december 2008
Anneke dinsdag 23 december 2008
©2001-2024 WisFaq