\require{AMSmath} Maclaurin reeks Ik moet van de volgende functie de Maclaurin reeks bepalen: cos2(x/2) Nou zeggen ze dat dit gelijk is aan: 1/2(1+cosx) Dit zie ik er niet echt in terug. Verdere bepaling van de reeks moet wel lukken B Student universiteit - maandag 22 december 2008 Antwoord Beste B, cos(2x) = 2.cos2(x)-1 zodat cos(x) = 2.cos2(x/2)-1. mvg, Tom td maandag 22 december 2008 Re: Maclaurin reeks ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet van de volgende functie de Maclaurin reeks bepalen: cos2(x/2) Nou zeggen ze dat dit gelijk is aan: 1/2(1+cosx) Dit zie ik er niet echt in terug. Verdere bepaling van de reeks moet wel lukken B Student universiteit - maandag 22 december 2008
B Student universiteit - maandag 22 december 2008
Beste B, cos(2x) = 2.cos2(x)-1 zodat cos(x) = 2.cos2(x/2)-1. mvg, Tom td maandag 22 december 2008
td maandag 22 december 2008
©2001-2025 WisFaq