\require{AMSmath} Rationele functie Ik heb hier een rationele functie die ik moet integreren. Kunnen julle mij helpen? òdt/((t-1)(t2+2t+2)) Bedankt alvast! Lilian Student universiteit - maandag 8 december 2008 Antwoord Lilianne, Je kunt de integrand ontbinden in A/(t-1)+(Bt+C)/(t2+2t+2).Dit geeft:A=1/5,B=-1/5 en C=-3/5. kn maandag 8 december 2008 Re: Rationele functie Re: Rationele functie ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb hier een rationele functie die ik moet integreren. Kunnen julle mij helpen? òdt/((t-1)(t2+2t+2)) Bedankt alvast! Lilian Student universiteit - maandag 8 december 2008
Lilian Student universiteit - maandag 8 december 2008
Lilianne, Je kunt de integrand ontbinden in A/(t-1)+(Bt+C)/(t2+2t+2).Dit geeft:A=1/5,B=-1/5 en C=-3/5. kn maandag 8 december 2008
kn maandag 8 december 2008
©2001-2025 WisFaq