\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57323 Re: Re: Re: Berekenen van een functie die langs alle toppen van een gegeven fun Volgens mij is het kwartje nu eindelijk gevallen. Ik heb het nu op de volgende manier uitgwerkt: als je de e-macht even buiten beschouwing laat krijg je: a·cos(x)+b·sin(x) a=sin$\Phi$·c en b=cos$\Phi$·c Dus je krijgt c(sin($\Phi$)cos(x)+cos$\Phi$sin(x)) $\Rightarrow$c(sin($\Phi$+x)) Bedankt! Djarek Student universiteit - vrijdag 28 november 2008 Antwoord OK. Ga zo door! Lieke. ldr zaterdag 29 november 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgens mij is het kwartje nu eindelijk gevallen. Ik heb het nu op de volgende manier uitgwerkt: als je de e-macht even buiten beschouwing laat krijg je: a·cos(x)+b·sin(x) a=sin$\Phi$·c en b=cos$\Phi$·c Dus je krijgt c(sin($\Phi$)cos(x)+cos$\Phi$sin(x)) $\Rightarrow$c(sin($\Phi$+x)) Bedankt! Djarek Student universiteit - vrijdag 28 november 2008
Djarek Student universiteit - vrijdag 28 november 2008
OK. Ga zo door! Lieke. ldr zaterdag 29 november 2008
ldr zaterdag 29 november 2008
©2001-2024 WisFaq