\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57242 Re: Vergelijking oplossen ik zie het al.. ik heb het helemaal verkeerd opgeschreven.het moet zijn 2x + 2-x = 3 Sedeci Iets anders - zaterdag 22 november 2008 Antwoord Vermenigvuldig eerst beide leden eens met 2x. Je krijgt dan:22x+1=3·2x22x-3·2x+1=0Neem y=2x. Je krijgt dan:y2-3y+1=0...zou het dan lukken? WvR zaterdag 22 november 2008 Re: Re: Vergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zie het al.. ik heb het helemaal verkeerd opgeschreven.het moet zijn 2x + 2-x = 3 Sedeci Iets anders - zaterdag 22 november 2008
Sedeci Iets anders - zaterdag 22 november 2008
Vermenigvuldig eerst beide leden eens met 2x. Je krijgt dan:22x+1=3·2x22x-3·2x+1=0Neem y=2x. Je krijgt dan:y2-3y+1=0...zou het dan lukken? WvR zaterdag 22 november 2008
WvR zaterdag 22 november 2008
©2001-2024 WisFaq