\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 56708 Re: Term 1 van rekenkundige rij berekenen ik weet dat s8 88 is. en dat v 4 is. Maar ik weet niet met wat voor formule ik T1 kan berekenen. Kendri Leerling mbo - donderdag 9 oktober 2008 Antwoord Misschien door de tip de volgen die ik al gaf. t3=t1+2v, t5=t1+4v, ... cl donderdag 9 oktober 2008 Re: Re: Term 1 van rekenkundige rij berekenen ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
ik weet dat s8 88 is. en dat v 4 is. Maar ik weet niet met wat voor formule ik T1 kan berekenen. Kendri Leerling mbo - donderdag 9 oktober 2008
Kendri Leerling mbo - donderdag 9 oktober 2008
Misschien door de tip de volgen die ik al gaf. t3=t1+2v, t5=t1+4v, ... cl donderdag 9 oktober 2008
cl donderdag 9 oktober 2008
©2001-2025 WisFaq