\require{AMSmath} Pareto verdeling Beste wisfaq,kunt u mij vertellen of ik tot het juiste a ben gekomen voor de volgende vraagstuk:Gegeven is een stochast X met een Pareto-verdeling met verwachting 1.5. Dan is P(2X6) gelijk aan:de verwachting van de par(a) verdeling is a/a-1. dit is gelijk aan 1,5 voor a((6+2)/2)=4...de rest is alleen invullen en integreren.kunt u mij vertellen of de waarde a=4 juist is?mvg carlos Student universiteit - zondag 28 september 2008 Antwoord Carlos,Een Pareto verdeling heeft 2 parameters ,nl:x(0) en a en de E(X)=ax(0)/(a-1). Wat is hier x(0)? Dit geldt ook voor de volgende vraag. kn maandag 29 september 2008 Re: Pareto verdeling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste wisfaq,kunt u mij vertellen of ik tot het juiste a ben gekomen voor de volgende vraagstuk:Gegeven is een stochast X met een Pareto-verdeling met verwachting 1.5. Dan is P(2X6) gelijk aan:de verwachting van de par(a) verdeling is a/a-1. dit is gelijk aan 1,5 voor a((6+2)/2)=4...de rest is alleen invullen en integreren.kunt u mij vertellen of de waarde a=4 juist is?mvg carlos Student universiteit - zondag 28 september 2008
carlos Student universiteit - zondag 28 september 2008
Carlos,Een Pareto verdeling heeft 2 parameters ,nl:x(0) en a en de E(X)=ax(0)/(a-1). Wat is hier x(0)? Dit geldt ook voor de volgende vraag. kn maandag 29 september 2008
kn maandag 29 september 2008
©2001-2024 WisFaq