\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55270 Re: Lagrange dank, als PyY=Px(7/3)X Hoe komt u dan van I-PxX-Px(7/3)X naar x=0,3I/Px? hart.gr. Jeroen Jeroen Student universiteit - vrijdag 18 april 2008 Antwoord Jeroen, Los op: I-xpx-(7/3)xpx=0. kn vrijdag 18 april 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dank, als PyY=Px(7/3)X Hoe komt u dan van I-PxX-Px(7/3)X naar x=0,3I/Px? hart.gr. Jeroen Jeroen Student universiteit - vrijdag 18 april 2008
Jeroen Student universiteit - vrijdag 18 april 2008
Jeroen, Los op: I-xpx-(7/3)xpx=0. kn vrijdag 18 april 2008
kn vrijdag 18 april 2008
©2001-2024 WisFaq