\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55213 Re: Oppervlakte maximaal Hoi,Sorry maar het lukt niet echt. De oplossing zou moeten zijn:xP=(xA+xB)/2 zodat P(m/2 ; m2/4)Alvast bedanktGroetjes yann 3de graad ASO - zondag 13 april 2008 Antwoord Misschien moeten we 't maar 's omkeren. Ik zal jou 's wat vragen stellen:Wat is de afgeleide van y=x2?Wat is de richtingscoëfficiënt van de raaklijn in P?Wat is dan de x-coördinaat van P?Wat is dan de y-coördinaat van P?Kijk maar 's hoe ver je komt en dan reageer maar... WvR zondag 13 april 2008 Re: Re: Oppervlakte maximaal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Sorry maar het lukt niet echt. De oplossing zou moeten zijn:xP=(xA+xB)/2 zodat P(m/2 ; m2/4)Alvast bedanktGroetjes yann 3de graad ASO - zondag 13 april 2008
yann 3de graad ASO - zondag 13 april 2008
Misschien moeten we 't maar 's omkeren. Ik zal jou 's wat vragen stellen:Wat is de afgeleide van y=x2?Wat is de richtingscoëfficiënt van de raaklijn in P?Wat is dan de x-coördinaat van P?Wat is dan de y-coördinaat van P?Kijk maar 's hoe ver je komt en dan reageer maar... WvR zondag 13 april 2008
WvR zondag 13 april 2008
©2001-2024 WisFaq