\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54658 Re: Re: Afleidbaarheid van continue functies ok, maar waarom moet je juist a=1 kiezen? of is dat gelijk? groetjes yann 3de graad ASO - zondag 2 maart 2008 Antwoord In principe mag je a gelijk welke waarde geven, a=1 is de eenvoudigste oplossing. LL zondag 2 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok, maar waarom moet je juist a=1 kiezen? of is dat gelijk? groetjes yann 3de graad ASO - zondag 2 maart 2008
yann 3de graad ASO - zondag 2 maart 2008
In principe mag je a gelijk welke waarde geven, a=1 is de eenvoudigste oplossing. LL zondag 2 maart 2008
LL zondag 2 maart 2008
©2001-2024 WisFaq