Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 54639 

Re: Afleidbaarheid van continue functies

hoi, ok maar als 1 en 2 nulwaarden zijn dan heb ik a(x-1)(x-2) maar wat moet ik dan doen dan heb ik ax2-3ax+2a dus is b = -3a en c= 2a ?
hoe bekom ik dan a, b en c?
groetjes

yann
3de graad ASO - zondag 2 maart 2008

Antwoord

Hallo

Stel a=1, dan b=-3 en c=2
Je bekomt dan f(x) = |x2 -3x + 2|
met onderstaande grafiek

q54658img1.gif

LL
zondag 2 maart 2008

 Re: Re: Afleidbaarheid van continue functies 

©2001-2024 WisFaq