Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 54273 

Re: Re: Cyclometrische vergelijkingen

hoe kom je nu opeens aan enkel V(1-x2) = xV3
waar is de rest gebleven?
je hebt toch eerst sin a * cosb + cosa * sinb = 1
= x * V(1-3x2) + V(1-x2)*xV3 = 1
hoe kom je dan opeens aan zo'n kort stuk????
ksnap et nu nie meer srry :$

yann
3de graad ASO - donderdag 7 februari 2008

Antwoord

Yann,
Zie mijn eerste antwoord.Daar heb je nog niet op gereageerd.

kn
donderdag 7 februari 2008

©2001-2024 WisFaq