\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54271 Re: Cyclometrische vergelijkingen ok dat wordt dan toch: x*V(1-3x2)+xV3*xV3)=1 ?dan doe ik verder: x2-3x4 + 81x4 +1=078x4+x2+1=0stel x2=t78t2+t+1=0dan klopt dit niet toch?doe ik nog iets verkeerd ofzo?groetjes yann 3de graad ASO - donderdag 7 februari 2008 Antwoord Yann, Ö(1-x2)=xÖ3,kwadrateren geeft:1-x2=3x2,dus x2=1/4. kn donderdag 7 februari 2008 Re: Re: Cyclometrische vergelijkingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok dat wordt dan toch: x*V(1-3x2)+xV3*xV3)=1 ?dan doe ik verder: x2-3x4 + 81x4 +1=078x4+x2+1=0stel x2=t78t2+t+1=0dan klopt dit niet toch?doe ik nog iets verkeerd ofzo?groetjes yann 3de graad ASO - donderdag 7 februari 2008
yann 3de graad ASO - donderdag 7 februari 2008
Yann, Ö(1-x2)=xÖ3,kwadrateren geeft:1-x2=3x2,dus x2=1/4. kn donderdag 7 februari 2008
kn donderdag 7 februari 2008
©2001-2024 WisFaq