\require{AMSmath} Vergelijkingen en ongelijkheden VRAAG 1 Los de vergelijking x2logx = pÖ2 op voor p = 8 2 Hoe moet p worden gekozen opdat de gegeven vergelijking minstens één oplossing zou hebben? Hoe moet ik hieraan beginnen? Graag zo vlug mogelijk een antwoordje aub. Yannic 3de graad ASO - woensdag 30 januari 2008 Antwoord Volgens mij voer je sneller vragen in dan wij kunnen beantwoorden. Krijgen we binnenkort eens een ander onderwerp? Ik vermoed dat er moet staan: x^2log(x)=pÖ2. Dan: log(x)/log(x^2)=8Ö2 log(x)/(2*log(x))=8Ö2 1/2=8Ö2 Dus geen oplossing 2) Analoog: 1/2=pÖ2 p=1/2*1/Ö2=1/4Ö2 hk woensdag 30 januari 2008 Re: Vergelijkingen en ongelijkheden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
VRAAG 1 Los de vergelijking x2logx = pÖ2 op voor p = 8 2 Hoe moet p worden gekozen opdat de gegeven vergelijking minstens één oplossing zou hebben? Hoe moet ik hieraan beginnen? Graag zo vlug mogelijk een antwoordje aub. Yannic 3de graad ASO - woensdag 30 januari 2008
Yannic 3de graad ASO - woensdag 30 januari 2008
Volgens mij voer je sneller vragen in dan wij kunnen beantwoorden. Krijgen we binnenkort eens een ander onderwerp? Ik vermoed dat er moet staan: x^2log(x)=pÖ2. Dan: log(x)/log(x^2)=8Ö2 log(x)/(2*log(x))=8Ö2 1/2=8Ö2 Dus geen oplossing 2) Analoog: 1/2=pÖ2 p=1/2*1/Ö2=1/4Ö2 hk woensdag 30 januari 2008
hk woensdag 30 januari 2008
©2001-2024 WisFaq