\require{AMSmath} Lineaire DV Hoi, ik moet Y'+ 3y=x2-2x in de vorm Y'+p(x)y=r(x) krijgen maar ik weet niet hoe...Alvast bedankt nico Student hbo - zondag 16 december 2007 Antwoord Beste Nico,Volgens mij staat het al in die vorm hoor De y' zie je staan, neem p(x) = 3 en r(x) = x2-2x.mvg,Tom td zondag 16 december 2007 Re: Lineaire DV ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, ik moet Y'+ 3y=x2-2x in de vorm Y'+p(x)y=r(x) krijgen maar ik weet niet hoe...Alvast bedankt nico Student hbo - zondag 16 december 2007
nico Student hbo - zondag 16 december 2007
Beste Nico,Volgens mij staat het al in die vorm hoor De y' zie je staan, neem p(x) = 3 en r(x) = x2-2x.mvg,Tom td zondag 16 december 2007
td zondag 16 december 2007
©2001-2024 WisFaq