\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53436 Re: Integreren van goniometrische functie pff... het was even puzzelen, maar ik heb de formules kunnen herleiden. mijn eindantwoord is overigens:xÖ(4-x2) · (1-1/2x2)Maar ik weet nog niet of de volgende functies wel goed zijn:sin9x=2sin3xcos3x sin16x=2sin4xcos4xen hoe zit het met sin6x=2sinÖ6xcosÖ6xof anders gezegd, hoe moet iksinax benaderen?bvd,Carlos carlos Student universiteit - zondag 9 december 2007 Antwoord Carlos, Dat is mijn antwoord ook.Kijk maar eens goed.Verder geldt: sin(nx)=2sin[(n-1)x]cosx-sin[(n-2)x] kn zondag 9 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
pff... het was even puzzelen, maar ik heb de formules kunnen herleiden. mijn eindantwoord is overigens:xÖ(4-x2) · (1-1/2x2)Maar ik weet nog niet of de volgende functies wel goed zijn:sin9x=2sin3xcos3x sin16x=2sin4xcos4xen hoe zit het met sin6x=2sinÖ6xcosÖ6xof anders gezegd, hoe moet iksinax benaderen?bvd,Carlos carlos Student universiteit - zondag 9 december 2007
carlos Student universiteit - zondag 9 december 2007
Carlos, Dat is mijn antwoord ook.Kijk maar eens goed.Verder geldt: sin(nx)=2sin[(n-1)x]cosx-sin[(n-2)x] kn zondag 9 december 2007
kn zondag 9 december 2007
©2001-2024 WisFaq