\require{AMSmath} Simpele integraal maar ik snap hem niet ò(ln x)/(x2) dxIk heb een begin gemaakt:U=lnxdU=1/xdV=1/x2V=-1/xEn dan krijg ik nu dus:-(lnx)/x -ò(1/x)(-1/x)Gaat dit goed en zo ja, hoe verder? Ronald Student universiteit - zondag 2 december 2007 Antwoord Waarom werk je dat integrandum niet verder uit? De integraal die er nu/dan staat kan je heus wel oplossen. De beste controle blijft trouwens opnieuw afleiden cl zondag 2 december 2007 Re: Simpele integraal maar ik snap hem niet ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ò(ln x)/(x2) dxIk heb een begin gemaakt:U=lnxdU=1/xdV=1/x2V=-1/xEn dan krijg ik nu dus:-(lnx)/x -ò(1/x)(-1/x)Gaat dit goed en zo ja, hoe verder? Ronald Student universiteit - zondag 2 december 2007
Ronald Student universiteit - zondag 2 december 2007
Waarom werk je dat integrandum niet verder uit? De integraal die er nu/dan staat kan je heus wel oplossen. De beste controle blijft trouwens opnieuw afleiden cl zondag 2 december 2007
cl zondag 2 december 2007
©2001-2024 WisFaq