\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53004 Re: Vergelijking met logaritme Dat heb ik even geprobeerd zelfs, maar ik kwam op een verkeerd antwoord uit en veronderstelde daarom dat ik niet zomaar de log's weg zou kunnen strepen. (x+4) / (x2 + 2x +1) = 2 / 1x + 4 = 2x2 + 4x + 22x2 - 3x -2 = 0 De uitkomst moet een half zijn, als ik hier een half invul dan krijg ik geen 0. Waar gaat het nu alsnog mis? Ronald Student universiteit - maandag 12 november 2007 Antwoord Misschien de -3x even veranderen in 3x.MBL MBL maandag 12 november 2007 Re: Re: Vergelijking met logaritme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dat heb ik even geprobeerd zelfs, maar ik kwam op een verkeerd antwoord uit en veronderstelde daarom dat ik niet zomaar de log's weg zou kunnen strepen. (x+4) / (x2 + 2x +1) = 2 / 1x + 4 = 2x2 + 4x + 22x2 - 3x -2 = 0 De uitkomst moet een half zijn, als ik hier een half invul dan krijg ik geen 0. Waar gaat het nu alsnog mis? Ronald Student universiteit - maandag 12 november 2007
Ronald Student universiteit - maandag 12 november 2007
Misschien de -3x even veranderen in 3x.MBL MBL maandag 12 november 2007
MBL maandag 12 november 2007
©2001-2024 WisFaq