Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 52989 

Re: Stochast binomiale verdeling

Ik doe dan bij a) 1-binomcdf(12,0.3,3) en ik krijg als antwoord 0,4925
Terwijl op het antwoordstenstil staat als antwoord 0,239..
Help..

Amber
Student universiteit - zondag 11 november 2007

Antwoord

Het antwoord op het antwoordstencil is niet goed, denk ik. Jouw idee is prima, alleen krijg ik daar dan 0,5075 uit...

q52991img1.gif

..en ik denk dat ik het goed heb...

Binomiale verdeling

p= n= k=

P(X=k)=P(X<=k)=P(X>k)=

WvR
zondag 11 november 2007

 Re: Re: Stochast binomiale verdeling 

©2001-2025 WisFaq