\require{AMSmath} Formules herleiden Ik zit te worstelen met het volgende vraagstuk? Het volgende verband bestaat tussen m,E en K: K=Em/2(m-3) Druk m expliciet uit in E en K. Dus m=?. Zelf kan ik de stap zetten naar 2K(m-3)=Em maar hierna zit ik vast dus zit te twijfelen of dit wel de juiste stap is... Tim Student hbo - zondag 11 november 2007 Antwoord Als je doet alsof dit een vergelijking is waarbij m de onbekende is en de rest getallen zijn dan krijg je zoiets als:De ABC-formule dus... WvR zondag 11 november 2007 Re: Formules herleiden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zit te worstelen met het volgende vraagstuk? Het volgende verband bestaat tussen m,E en K: K=Em/2(m-3) Druk m expliciet uit in E en K. Dus m=?. Zelf kan ik de stap zetten naar 2K(m-3)=Em maar hierna zit ik vast dus zit te twijfelen of dit wel de juiste stap is... Tim Student hbo - zondag 11 november 2007
Tim Student hbo - zondag 11 november 2007
Als je doet alsof dit een vergelijking is waarbij m de onbekende is en de rest getallen zijn dan krijg je zoiets als:De ABC-formule dus... WvR zondag 11 november 2007
WvR zondag 11 november 2007
©2001-2024 WisFaq