\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 42505 Re: Bewijs directe formule rij fibonacci Moeten de beginvoorwaarden hiervoor niet zijn: x(0)=0 en x(1)=1? Jeroen Student universiteit - woensdag 7 november 2007 Antwoord Nee, want het is niet gebruikelijk dat nul behoort tot de fibonaccirij. km woensdag 7 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Moeten de beginvoorwaarden hiervoor niet zijn: x(0)=0 en x(1)=1? Jeroen Student universiteit - woensdag 7 november 2007
Jeroen Student universiteit - woensdag 7 november 2007
Nee, want het is niet gebruikelijk dat nul behoort tot de fibonaccirij. km woensdag 7 november 2007
km woensdag 7 november 2007
©2001-2024 WisFaq