\require{AMSmath} Aantal oplossingen van een vergelijking Hallo, Ik doe mijn PO wiskunde over derdegraads vergelijkingen en er is een opdracht die ik niet bergijp. opdracht: Onderzoek hoe het aantal oplossingen van de vergelijking ax3+bx2+cx=0 afhangt van de coëfficiënten a, b en c. Ik zou dit graag uitgelegd willen hebben. Alvast bedankt. Zohra Zohra Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 31 oktober 2007 Antwoord Dat lijkt me eerlijk gezegd niet zo moeilijk, aangezien ax3+bx2+cx = x(ax2+bx+c). Ben je zeker van de opgave? cl woensdag 31 oktober 2007 Re: Aantal oplossingen van een vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik doe mijn PO wiskunde over derdegraads vergelijkingen en er is een opdracht die ik niet bergijp. opdracht: Onderzoek hoe het aantal oplossingen van de vergelijking ax3+bx2+cx=0 afhangt van de coëfficiënten a, b en c. Ik zou dit graag uitgelegd willen hebben. Alvast bedankt. Zohra Zohra Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 31 oktober 2007
Zohra Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 31 oktober 2007
Dat lijkt me eerlijk gezegd niet zo moeilijk, aangezien ax3+bx2+cx = x(ax2+bx+c). Ben je zeker van de opgave? cl woensdag 31 oktober 2007
cl woensdag 31 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq